CLIF DESIGNS TRAININGEN

Alle Certified Installers zijn persoonlijk getraind door Clif Designs

Certified Installer worden

Om Certified Installer te kunnen worden, moet u een training doorlopen. Dit om te waarborgen dat onze folies door ervaren monteurs geplakt word, maar ook om als monteur door te krijgen welke eigenschappen onze folies hebben. Wat de specifieke eigenschappen zijn van deze folie en hoe deze het beste te plakken zijn.

Ook als u reeds ervaring heeft met het monteren van PPF folies, dan weet u dat ieder merk z’n eigen karaktertrekjes heeft en dat alle merken folies nét iets anders werken.
Tijdens een training leren we u daarmee om te gaan, hoe u onze folies dient te verwerken en leert u precies hoe onze folies het beste te monteren zijn.

Twee soorten trainingen

Er zijn twee manieren om Certified Installer te worden. Namelijk via de Basistraining en via de Personal training. Hieronder leggen we kort uit wat die ongeveer betekenen. 

  • Basistraining Certified Installer
    Heb je reeds (aantoonbare) ervaring met de montage van PPF folies, ben je carwrapper? Dan heb je het korte traject nodig. Lekker simpel en snel.
    Dat is de Basistraining Certified Installer.

     

  • Personal Training Certified Installer 
    Heb je nog geen ervaring, dan raden wij het Personal Training Certified Installer programma aan. Hierin krijg je véél langer de tijd om het monteren en de eigenschappen van de folie onder de knie te krijgen en dat doen we één op één via een uniek programma. 

Voordelen Clif Designs Certified Installer

Als Certified Installer van Clif Designs PPF en LPU folies krijgt u diverse voordelen. Zo koopt u de folie véél gunstiger in waardoor je marges toenemen.

Maar we ondersteunen u natuurlijk ook in alles wat met Clif Designs te maken heeft.  We helpen bij een prijsbetaling (mocht u dat willen), we leggen uit hoe de nieuwste  ontwikkelingen zijn en houden u daarvan op de hoogte. 

We zetten uw gegevens ook op onze website, zodat potentiële klanten kunnen zien bij wie en waar ze terecht kunnen voor een goede, deugdelijke montage van onze films.

Daarnaast sturen we  aanvragen van Partners door naar de dichtstbijzijnde Certified Installer in de buurt van een Partner.

Stel u werkt in Utrecht en een partner uit de buurt wenst een PPF montage te laten doen, dan sturen we hun door naar u.

Meer weten over de trainingen?

We begrijpen dat u meer vragen heeft na het lezen van het bovenstaande. 

Als u nieuwsgierig geworden bent naar de inhoud van de trainingen die we geven, en wat de kosten daarvoor zijn, dan kunt u contact met ons opnemen en we leggen u haarfijn uit hoe alles werkt.

We hebben documentatie klaarliggen waarin precies de prijzen staan, de duur van de training en hoe deze training werkt.

We hebben de trainingen dusdanig in elkaar gezet dat u altijd direct aan de slag kunt, en dat de kosten direct terugverdiend zijn.
Ook dit leggen we u graag uit natuurlijk.