OVER ONS

KOOP BIJ DE BRON:
EXCLUSIEF IMPORTEUR

Koop uw folie rechtstreeks bij de bron!
Wij zijn exclusief importeur voor heel de Benelux van Clif Designs Paint Protection Films én LPU lampen tintfolie.
Eigen support, rechtstreekse lijnen met de fabriek.

Daarnaast hebben we een eigen leermethode, een unieke aanpak om monteurs op te leiden tot Clif Designs Certified Installer.
Informeer naar de mogelijkheden!

WAT IS CLIF DESIGNS PAINT PROTECTION FILM?

Clif Designs heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van diverse verzegelingsproducten en vinyls.
Begonnen als volger van andere producenten op het gebied van de ontwikkeling van Paint Protection Films kunnen doorgroeien.

Op basis van de opgedane ervaringen en de frustraties die er waren met de bestaande Paint Protection Films hebben zijn we verder gaan ontwikkelen. Door middel van nieuwe inzichten hebben we een unieke folie kunnen ontwikkelen en is ‘Clif Designs’ ontstaan. 

Doordat we zelf ervaring in de markt hebben en zelf de ontwikkeling in handen hebben, hebben we een unieke PPF folie ontworpen die unieke eigenschappen heeft.
Perfect te monteren, extreem sterk en duurzaam waarbij de kosten niet uit de hand zijn gelopen.

Super kwaliteit door eigen research

Alle producten van Clif Designs zijn het gevolg van jarenlange ontwikkelingen engeavanceerde testomgevingen waarin we de folies tot het uiterste testen en uitproberen.
Daar waar nodig passen we de samenstellingen aan om daarmee de beste kwaliteit te kunnen bieden.
Deze tests, aanpassingen en ontwerpen op foliegebied doen we helemaal in eigen beheer.

Meest geavanceerde productielijn

De eigen Clif Designs fabrieken beschikken over de meest moderne en geavanceerde productieruimtes en productlijnen.
Hierdoor kunnen we produceren op enorm hoog niveau waarbij we constant rekening houden om een perfecte kwaliteit te garanderen.
Zowel tijdens als na de productie.

Premium bescherming

Clif Designs folies zijn ontwikkeld om enorm sterk te zijn, waarbij deze toch nagenoeg onzichtbaar op bestaande lak aangebracht kan worden.

De folie is bestand tegen krassen én steenslag. En heeft een speciale gepatenteerde toplaag waardoor vuil zich heel lastig kan hechten en deze laag is ook nog eens hydrofoob. Dat wil zeggen dat het water afstoot.

Veel gestelde vragen

Hieronder proberen we antwoord te geven op vragen die wij het meest horen. Heeft u andere vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Nee, dat gaat niet.
We zijn selectief in het kiezen van onze monteurs en dealers.

En dat is goed voor u, als professional, maar ook voor u als eindklant.

Zo weet u immers altijd dat de dealers en monteurs goed verspreid over de regio zitten, en dat deze mensen perfect weten hoe onze producten werken en hoe deze het beste op uw auto gemonteerd moeten worden.
Daarnaast krijgen alle monteurs en dealers altijd rechtstreeks ondersteuning van Clif Designs Nederland. In raad en daad, mocht dat nodig zijn.

U weet zeker dat iedereen die Clif Designs Paint Protection Films verkoopt of monteert, door ons gescreend en getraind is.

En de monteurs en dealers weten dat ze altijd fair en eerlijk behandeld worden, geen concurrentie om de hoek hoeven te duchten, en dat ze altijd bij de bron terecht kunnen voor productinformatie, ondersteuning en hands-on.

Heeft u even? 😉
PPF folies kent u waarschijnlijk wel, dus de basis eigenschappen van de meeste Paint Protection Films zijn u bekend. En eerlijk gezegd, zijn de meeste merken ook bijna allemaal hetzelfde.
Wat maakt Clif Designs PPF dan zo anders?

Onze folie is extreem zelfhelend. Dat wil zeggen dat krassen als sneeuw voor de zon verdwijnen als warmte wordt toegevoegd aan de film.
Daarnaast heeft onze folie een gepatenteerde toplaag. Deze toplaag is uniek!

Die zorgt er namelijk voor dat de folie een extra mooie en diepe glans krijgt (tenzij u voor de matte versie kiest, die juist niet), en het is vuil afstotend en water afstotend. Daarnaast zit er in deze toplaag een nano-coating ingebouwd. Deze zorgt ervoor dat de folie ook water afstotend en extreem glanzend blijft.

De lijmlaag is ook uniek te noemen. Dat ziet een monteur vaak pas tijden het installeren van de folie.
Clif Designs folie slaat niet grijs uit tijdens de montage, maar blijft erg helder. Hierdoor ziet de monteur perfect waar hij/zij gebleven is en hoe goed de folie reeds vast zit.
Het scheelt niet alleen veel in de montagetijd (véél sneller), maar ook het nawerk is minder aangezien de kans of foutjes of vergeten delen minimaal is.

Jazeker!
Wij trainen in eigen beheer en met onze eigen instructeurs.
We hebben een unieke leermethode ontwikkeld waarbij een monteur die reeds enige ervaring heeft, heel snel, accuraat en tegen een zeer aantrekkelijke constructie, kan leren hoe de eigenschappen van Clif Designs PPF folies zijn en hoe deze het beste gemonteerd dienen te worden.
Meer informatie over het leren monteren met onze folie? Neem contact met ons op of zie deze website.

Wij leveren en trainen exclusief aan dealers en monteurs.
Ons netwerk van dealers en monteurs groeit gestaag waardoor we u steeds makkelijker kunnen doorverwijzen naar een monteur of dealer bij u in de buurt. 
Uiteraard geven we u graag vrijblijvend advies over Clif Designs Paint Protection Films of de LPU lampentint folies. 
We leggen graag de voor- én nadelen uit en we verwijzen u dan vervolgens graag verder naar een monteur of dealer bij u in de buurt. Of u kiest er zelf eentje uit via deze website.