CLIF DESIGNS FOLIES MONTEREN

Een overzicht van de mogelijkheden om professioneel aan de slag te gaan met Clif Desigsn

Clif Designs Folies monteren

U kunt op verschillende manieren aan de slag met de Clif Designs PPF en LPU folies.
Namelijk:

  • als Certified Installer (Training noodzakelijk – Zie: Traingen)
  • als Installer zonder certificering
  • als Partner

Hieronder leggen we kort uit wat dit inhoudt en hoe u de juiste keuze voor uw bedrijf of als ZZP-er kunt maken.

Installer zonder certificering

U wenst gewoon direct aan de slag met het inkopen van de folie en heeft ervaring voldoende (of wenst deze eerst op te doen zonder een training te volgen.

Neem vooraf even contact met ons op en we nemen de voorwaarden met u door.
Dit is echt voor monteurs die alvast aan de slag willen zonder een training van ons te volgen. U heeft dan niet de voordelen die een Certified Installer heeft (lees hieronder welke), maar kunt wel direct aan de slag. 

We leveren u de folie aan tegen een leuke inkoopprijs waarna u zelf aan de slag gaat om deze folie voor uw auto, of voor uw klant te monteren.

Clif Designs Certified Installer

Om Certified Installer te worden moet u eerst een training doorlopen. We hebben meerdere trainingen zodat we er altijd wel eentje hebben die aansluit bij uw huidige ervaring zodat u snel aan de slag kunt.

Een training is noodzakelijk om als Certified Installer aan de slag te kunnen met onze folies. 
Dit is noodzakelijk om een de kwaliteit van de montage en dus de goede naam van ons product te waarborgen.

Niet alleen weten we dan zeker dat een Certified Installer precies weet hoe de Clif Designs folies te monteren zijn, maar ook de eindklant weet dat hij of zij bij een Certified Installer altijd aan het juiste adres voor een goede kwaliteitsmontage die goed is en blijft.

Als Certified Installer van Clif Designs folies krijgt u natuurlijk ook meer dan alleen maar kennis en montage expertise.
We zullen u ook actief ondersteunen met vraagstukken, hulp en uitleg over de verkoop van onze producten en we geven u de middelen om het makkelijker uit te leggen en te verkopen.
Daarnaast komt u als Certified Installer in onze database én op deze website te staan. Waardoor consumenten een goede monteur in hun regio kunnen uitzoeken. 

Als een Partner op zoek is naar een installer, dan zoeken wij mee in hun regio naar een Certified Installer. We zullen u dus voorstellen aan onze Partners in uw regio als monteur voor deze folies.

En niet te vergeten, u koopt de folies in tegen een ander tarief dan een Installer zonder certificering. Ook niet onbelangrijk.

Wenst u Certified Installer te worden? Lees dan ook eens de trainingsmogelijkheden of neem direct contact met ons op.

Clif Designs Partner

U wenst wel de Paint Protection Films en LPU folies van Clif Designs aan te bieden aan uw klanten, maar hebt zelf niet de kennis (of tijd) om de folies ook te monteren.

Dan hebben we een andere oplossing voor u om toch binnen uw bedrijf onze folies te kunnen aanbieden.

Als Partner regelen wij dát deel namelijk voor u.
Wij werken graag samen met onze Partners en we zorgen ervoor dat u de juiste middelen heeft om de folies aan uw klanten te laten zien.

Wij regelen voor u een Certified Installer die uit uw regio komt. Hij of zij komt gaat na onze bemiddeling rechtstreeks voor u aan de slag en monteert de folies op de auto’s.

Dit kan in overleg bij u gebeuren of in de werkplaats van de Certified Installer.

Wij zorgen enkel voor het eerste contact en als er een klik is tussen de Partner en de Certified Installer stappen wij terug. 

Op die manier weet u als Partner altijd zeker dat de montage door een goede, getrainde monteur uitgevoerd gaat worden en dat de folie dus perfect op de auto zal zitten.

U hoeft zich geen zorgen om trainingen en dergelijke te maken, maar kunt toch deze folie aanbieden aan uw klanten en zodoende toch een leuke marge maken.