Clif Designs Dealer worden?

CLIF DESIGNS PAINT PROTECTION FILMS VOOR UW KLANTEN

U wenst wel de Paint Protection Films en LPU folies van Clif Designs aan te bieden aan uw klanten, maar hebt zelf niet de kennis (of tijd) om de folies ook te monteren.

Dan hebben we een andere oplossing voor u om toch binnen uw bedrijf onze folies te kunnen aanbieden.

Als Partner regelen wij dát deel namelijk voor u.
Wij werken graag samen met onze Partners en we zorgen ervoor dat u de juiste middelen heeft om de folies aan uw klanten te laten zien.

Wij regelen voor u een Certified Installer die uit uw regio komt. Hij of zij komt gaat na onze bemiddeling rechtstreeks voor u aan de slag en monteert de folies op de auto’s.
Dit kan in overleg bij u gebeuren of in de werkplaats van de Certified Installer.
Wij zorgen enkel voor het eerste contact en als er een klik is tussen de Partner en de Certified Installer stappen wij terug. 

Op die manier weet u als Partner altijd zeker dat de montage door een goede, getrainde monteur uitgevoerd gaat worden en dat de folie dus perfect op de auto zal zitten.
U hoeft zich geen zorgen om trainingen en dergelijke te maken, maar kunt toch deze folie aanbieden aan uw klanten en zodoende toch een leuke marge maken.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie over het dealerschap van Clif Designs PPF Folies? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen snel contact met u op.

BIEDT UW KLANTEN ONDERSTAANDE MOGELIJKHEDEN AAN:

Clif Designs PPF Prima

Prima is ons paradepaardje qua beschermfolie. Deze folie is extreem doorzichtig en superglossy. En biedt superieure bescherming tegen krassen, steenslag en vervuiling.

Clif Designs PPF Black ICE

Onze Black Ice PPF film is zo ontzettend zwart dat men denkt dat het een pianolak afwerking heeft. Een niet te evenaren glans die perfect gebruikt kan worden om bv daken te wrappen.

Clif Designs PPF Matte

Heeft u een matte auto en wenst u daar ook een Paint Protection Film op? Dan is onze Matte versie de perfecte oplossing voor u. Deze beschermfolie heeft deze eigenschappen als de normale Paint Protecion Films, maar dan in een matte afwerking.
Zo kunt u toch van optimale bescherming profiteren.

Clif Designs LPU

LPU film is een ander soort folie. Dit is folie, bedoeld om lampen te tinten.
We hebben 3 kleuropties, namelijk Purple, Black en Grey en zorgen niet alleen voor een mooie tint, ze beschermen uw lampen ook nog eens. Zonder het lichtbeeld aan te tasten. Super helder!

Direct aan de slag?

U wenst Clif Designs PPF op uw auto? Ga dan naar de dichtstbijzijnde installer / dealer.