OVER CLIF DESIGNS PPF FOLIES

Met Clif Designs PPF folies beschermd u uw kostbare autolakken.

Een uniek product voor uw lakbescherming

Clif Designs heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van diverse verzegelingsproducten en vinyls.
Begonnen als volger van andere producenten op het gebied van de ontwikkeling van Paint Protection Films kunnen doorgroeien.
Op basis van de opgedane ervaringen en de frustraties die er waren met de bestaande Paint Protection Films hebben zijn we verder gaan ontwikkelen. Door middel van nieuwe inzichten hebben we een unieke folie kunnen ontwikkelen en is ‘Clif Designs’ ontstaan. 
Doordat we zelf ervaring in de markt hebben en zelf de ontwikkeling in handen hebben, hebben we een unieke PPF folie ontworpen die unieke eigenschappen heeft. Perfect te monteren, extreem sterk en duurzaam waarbij de kosten niet uit de hand zijn gelopen.

De beste prestaties en kwaliteit

Alle producten van Clif Designs zijn het gevolg van jarenlange ontwikkelingen en enorme testomgevingen waarin we de folies tot het uiterste testen en uitproberen.
Daar waar nodig passen we de samenstellingen aan om daarmee de beste kwaliteit te kunnen bieden.
Deze tests, aanpassingen en ontwerpen op foliegebied doen we helemaal in eigen beheer.

Meest geavanceerde productielijn

Clif Designs over de meest modern en geavanceerde productieruimtes en productlijnen.
Hierdoor kunnen we produceren op enorm hoog niveau waarbij we constant rekening houden om een perfecte kwaliteit te garanderen.
Zowel tijdens als na de productie.

Premium styling- en beschermingsfolies

Clif Designs folies zijn ontwikkeld om enorm sterk te zijn, waarbij deze toch nagenoeg onzichtbaar op bestaande lak aangebracht kan worden (met uitzondering van de versies die op kleur gemaakt worden natuurlijk).

De folie is bestand tegen krassen en steenslag. En heeft een speciale gepatenteerde toplaag waardoor vuil zich heel lastig kan hechten en deze laag is ook nog eens hydrofoob. Dat wil zeggen dat het water afstoot.